Fără popcorn! Mergem la teatru!- program 13 – 28 februarie

teatrul- program 1- 15 februarie

La Teatrul ACT continuă seria poveștilor lui Ion Creangă repovestite în format dramaturgic.

Astfel, după piesele Absolut (povestea lui Ivan Turbincă) și N-ai tu treabă (povestea lui Dănilă Preleleac) vă puteți delecta cu Moș Nichifor (18 februarie 2019, ora 19.30) după Moș Nichifor Coțcariul de Ion Creangă. Din nou, un regal Marcel Iureș care împarte scena, de această dată, cu Ruxandra Maniu (o surpriză plăcută).

Puricele (Teatrul de Comedie, 13 februarie, ora 19.00) – În anii 90, Puricele, cu Horațiu Mălăele în rolul lui Pulcinella (dar și regizor) făcea săli pline la Teatrul Nottara. Acum, același spectacol, cu același regizor dar cu Ștefan Bănică în rolul principal atrage publicul la Teatrul de Comedie. Spectacolul realizat în cel mai pur stil Commedia dellʹ Arte vă transpune într-o lume ambivalentă în care fiecare personaj este pe rând când farsor, când păcălit.

Revizorul (TNB, Sala Studio, 17 februarie, 3 martie, ora 19.30) – Un spectacol impecabil pe care nu trebuie să îl ratați. Distribuția redutabilă (cu Marius Manole și Mihai Constantin protagoniști), textul clasic al dramaturgului rus Gogol și subiectul…la modă (corupția) sunt ingredientele unui regal teatral.

Tot o distribuție de excepție (Victor Rrebengiuc, Gheorghe Ifrim, Șerban Pavlu), tot un text clasic al unui dramaturg celebru (Ibsen), dar nu tot o comedie – Rața Sălbatică (Teatrul Bulandra, sala Liviu Ciulei, 17 februarie, 20 februarie, ora 19.00). Un spectacol curat, de teatru modern, care se urmărește cu sufletul la gură și cu ochii larg deschiși.

1 thought on “Fără popcorn! Mergem la teatru!- program 13 – 28 februarie

Comments are closed.