Sus cortina – teatru, jazz, muzică clasică, din nou cu publicul de față!

Sus cortina - se reiau spectacolele cu public

Sus cortina. Încet, încet lucrurile reintră în normal și agenda culturală a Bucureștiului începe să-și completeze spațiile goale.

Sus cortina. După o pauză mult prea lungă, artiștii se întorc pe scenă și în sălile de spectacol. Iată ce spectacole și concerte veți putea urmări în perioada următoare.

Teatru

”Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?” de Cătălin Ştefănescu, după romanul “Moromeţii” de Marin Preda. Producția de succes a Teatrului Act, cu Marcel Iureș și George Mihăiță, poate fi urmărită  joi, 10 iunie, ora 19.00, la Sala „Radu Beligan” – Teatrul de Comedie (Strada Sfântul Dumitru 2). Biletele se pot achiziționa online pe site-ul Teatrului de Comedie sau direct de la casa de bilete a acestuia.

Muzică clasică

Pianul Călător – Marți, 8 iunie 2021, ora 19.00, Sala Radio.

Program: D.Scarlatti: Sonata în mi minor; Bach / Marcello:  Adagio; W.A. Mozart: Rondo Alla Turca din Sonata nr. 11 în la major, KV 331/300i; L. van Beethoven:  Bagatela nr. 25 în la minor, WoO 59 – Für Elise; R. Schumann: Träumerei, op. 15 nr. 7; Fr. Chopin: Nocturna în mi bemol major, op. 9 nr. 2; Fr. Liszt: Consolation în mi major S. 171a sau în re bemol major nr. 3  S. 172; P.I. Ceaikovski:  Barcarolle în sol minor, op. 37a; Cl. Debussy: Rêverie; E. Satie: Gymnopédie nr. 1; Al. Scriabin: Studiu; O.Respighi: Piesă pentru pian 4.30.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro. De asemenea, se pot achiziționa şi de la Casa de bilete a Sălii Radio.

Jazz

Jazz Evenings at Radio Hall – Joi, 10 iun, ora 19:00, Sala Radio

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro. De asemenea, se pot achiziționa şi de la Casa de bilete a Sălii Radio.