Spectacole de succes la Teatrul Mic. Vezi TRAILER

spectacole Teatrul Mic

Pe 25 și 26 octombrie, ora 18:30, la Sala Atelier de la Teatrul Mic puteți vedea piesa  ”Ținutul din miezul verii”, unul dintre spectacolele de succes ale acestei stagiuni.

Trei surori se întorc acasă în momentul în care tatăl lor dispare într-un mod neprevăzut. Nici moartea lui și nici înmormântarea nu o înfrânează pe mamă să fie ceea ce a ajuns, un om crud, ironic și acid, care devorează fără oprire absolut tot ce prinde, antidepresive, viețile fiicelor ei și minciunile ascunse departe, în trecut.  Regia este semnată de Vlad Massaci, după o traducere de Smaranda Nicolau. Din distribuție fac parte Rodica Negrea, Andreea Grămoșteanu, Valentina Popa, Diana Cavallioti, Dana Dembinski-Medeleanu, Silvana Mihai, Mihai Călin.

TRAILER – Ținutul din mizeul verii

Pe 27 octombrie, ora 19:00, Sala Studio de la Teatrul Mic (Strada Gabroveni, nr.57), puteți vedea ”Lecția” după  Eugen Ionesco. Două personaje – un profesor și o elevă – se întâlnesc pentru o lecție, iar genul spectacolului poate fi comedie sau dramă. Sau, pentru că vorbim despre o piesă absurdă, ambele. Regia artistică aparține lui Radu Iacoban, traducerea este realizată de Vlad Zografi și Vlad Russo iar din distribuție fac parte Cristi Iacob, Silvana Mihai și  Liliana Pană.