Fără popcorn! Mergem la teatru. Idee nouă, afacere veche la TNB

TNB- sold out la Noii infractori

Una dintre recentele premiere din această primăvară de la TNB se joacă „sold out”, dovedind astfel că a cucerit publicul din București.

TNB: Comedia „Noii infractori”, în regia lui Ion Caramitru, după un text semnat de autoarea israeliană Edna Mazia, oferă posibilitatea întâlnirii cu o familie din clasa de mijloc israeliană confruntată cu problemele cotidiene specifice societății contemporane (insecuritate financiară, emoțională, sentimentală). Personajele au propria problemă căreia trebuie să-i facă față, fiecare încercând să caute soluția salvatoare. De aici, o serie de întâmplări și situații care provoacă râsul spectatorilor. Vedem astfel cum o familie onestă se transformă încet, încet în niște complici la o infracțiune. Textul spumos și voios, actori excelenți în rolurile în care au fost distribuți și o punere în scenă dinamică, alertă cu grade mari de libertate lăsate actorilor fac din „Noii infractori” o piesă de succes pe termn lung pe afișul TNB. 

Din distribuție este de apreciat Virgina Mirea, cap de afiș,  în rolul Dorinei, adevărată mater familias, care încearcă să țină sub control întreaga familie și să facă față problemelor financiare, descoperindu-și talente antreprenoriale originale, și Alexandra Halic, o bunicuță simpatică, tot timpul cu gândul la evadare din casa (și haosul) familiei.      

1 thought on “Fără popcorn! Mergem la teatru. Idee nouă, afacere veche la TNB

Comments are closed.